Bäckby skolan, Västerås
15 april 2016
19:15

Referat: IBF Borlänge - Björklinge BK

Direkt till arenan som påminnde väldigt mycket om vår grotta. Det kanske var anledningen till det mycket bra spel vi presterade i matchen.
Vi startar offensivt och skapar i nästan varje byte. Kombinationer och rakt på verkade inte spela så stor roll. Motståndet var alldeles för svagt och siffrorna 1-3 var massor i underkant.
Ska vi se vad vi kan göra bättre så måste backarna våga utmana och dra sin forward när dom står i ryggen. Vi blir alldeles för oroliga och passiva. Framåt måste vi hålla bättre bredd och yttrarna måste möta bättre och våga gå in i banan.

Första målet i andra perioden kommer redan i första bytet. Linnea river åt sig bollen i högerhörnet och ensamt går hon in i slottet och drar stenhårt upp bollen i krysset. Ett förlösande mål på en fantastiskt bra målvakt i Borlänge.
0-2 kommer när Tilda får en perfekt pass på mittpunkten och går inemellan backarna och drar målvakten som lägger sig. Fint åt höger och backhand otagbart för målvakten.
0-3 i mitten på perioden har ett förarbete av Esther. Fin fin pass till Selma som står perfekt i slottet och trycker in bollen.